Home

Achtergrond 170 x bekeken

Bijna 11 miljoen mensen geregistreerd bij BKR

Ruim 10,8 miljoen mensen staan geregistreerd bij het Bureau Krediet Registratie (BKR) in Tiel, ruim 360.000 mensen meer dan een jaar eerder. Dat blijkt uit het zaterdag gepubliceerde jaarverslag over 2007 van de nationale databank van de kredietwaardigheid.

De bijna 11 miljoen ingeschrevenen hebben samen bijna 14 miljoen lopende kredieten en 9 miljoen afgelopen kredieten op hun naam staan.

BKR, vaak kortweg Tiel genoemd, informeert aangesloten organisaties over kredieten en mobiele telefoonabonnementen die consumenten al hebben afgesloten. Die organisaties raadpleegden de gegevens van het BKR in 2007 meer dan 21 miljoen keer, een stijging van ruim 3 procent.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.