Home

Achtergrond 243 x bekeken

Woonboulevards beleven geweldige Paasdag

De meubelboulevards hebben maandag een stormloop aan bezoekers te verwerken gekregen. Dat blijkt uit de bezoekcijfers van een aantal grote woonwinkelcomplexen.

Het slechte weer bewoog veel Nederlanders tot een bezoekje aan een overdekte winkelgalerij.

De Villa Arena Amsterdam trok tienduizenden bezoekers en Woonmall Alexandrium III stelt 50 procent meer bezoekers te hebben ontvangen dan op tweede paasdag 2007. De meeste meubelboulevards hadden extra voorzieningen getroffen voor kinderen, zoals poppenspelers, paashazenraces en muzikanten.

De afrit op de A1 naar de IKEA Hengelo is maandagmiddag rond drie uur afgesloten. Dat heeft de ANWB bekendgemaakt. De file naar de meubelgigant was dusdanig lang dat de wachtende auto's een gevaar vormden voor de rest van het verkeer richting Duitsland.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.