Home

Achtergrond 475 x bekeken

The Greenery heeft Van den Heuvel-effect goed verwerkt

Importdochter Hagé van The Greenery heeft het verlies van een aantal leden van de familie Van den Heuvel en nog zo’n vijftig medewerkers goed doorstaan.

Dit laat The Greenery desgevraagd weten. In juli vorig jaar stapte directeur Hans van den Heuvel van importbedrijf Hagé op bij deze Greenery-dochter. Kort na hem gingen ook zijn vader, een neef en een vriend weg, gevolgd door nog eens vijftig commerciële medewerkers.

Dit was een forse klap voor Hagé en The Greenery zelf. De vraag was zelfs even of Hagé in de benen te houden was, wat ook weer grote gevolgen voor The Greenery zou hebben.

Met de importen van groente en fruit wordt een groot deel van de Greenery-winst gegenereerd. Vrij snel werd echter een nieuw team geformeerd dat volgens The Greenery enthousiast en succesvol aan de slag is gegaan.

Hagé heeft weliswaar klanten verloren aan het nieuwe bedrijf Hillfresh, dat een neef van Jan van den Heuvel sr. heeft opgericht. Toch heeft Hagé volgens de woordvoerder de aderlating van vorig jaar goed doorstaan.

Of registreer je om te kunnen reageren.