Home

Achtergrond 163 x bekeken

Speciale gewasnetwerkdagen op Horti Fair 2008

In samenwerking met LTO Groeiservice organiseert Horti Fair 2008 gewasnetwerkdagen.

Op de planning staan komkommer, tomaat, paprika en aubergine en de sierteeltproducten roos en potphalaenopsis. Telers worden hiervoor gericht uitgenodigd en beginnen de gewasnetwerkdag met een speciale breakfast briefing die in samenwerking met TNO en Syntens wordt georganiseerd.

Vervolgens wordt op de beurs de speciale gewasroute afgelegd, is er een netwerklunch in de Horti Fair Business Lounge en daarna weer beursbezoek. De gewasnetwerkdag wordt afgesloten met een borrel in het Horti Fair House of Retail. Deelnemers, die gewasspecifieke aanbiedingen of producten op de Horti Fair presenteren, kunnen zich via het handboek voor de gewasnetwerkdagen opgeven.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.