Home

Achtergrond 167 x bekeken

Rice pleit voor hulp Palestijnen

De Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken, Condoleezza Rice, heeft vandaag in Israël aangedrongen op substantiële hulp voor de Palestijnse bevolking op de Westelijke Jordaanoever en in de Gazastrook.

,,Ik hoop dat we in staat zijn iets te doen, of dat Israël en de Palestijnen samen in staat zijn dingen te doen die zinvol zijn voor zowel de (Israëlische) veiligheid en de economische levensvatbaarheid (voor de Palestijnen)''.

Rice arriveerde zaterdag in Israël voor een driedaags bezoek. Ze praat met Israëlische en Palestijnse leiders in een poging het vredesproces op gang te brengen. Eerder zei Rice dat ze tijdens haar bezoek de levensomstandigheden van de Palestijnen wil verbeteren.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.