Home

Achtergrond 197 x bekeken 5 reacties

Politie drijft zwijnen van snelweg

Politieagenten en jachtopzieners hebben gisteravond twee wilde zwijnen en tien biggetjes van de snelweg A1 tussen Apeldoorn en Hoog Soeren verdreven.

Met auto's is een muur langs de weg gevormd om te voorkomen dat de varkens de rijbanen op zouden lopen.

Passanten waarschuwden de politie dat de zwijnen in de berm van de snelweg liepen. De politie zette het verkeer op de drukbereden weg stil en vormde met dienstauto's een muur tussen de dieren en de weg. Jachtopzieners dreven de varkens daarna terug in het bos. In het hek langs de rand van het bos bleek een gat te zitten, waardoor de dieren vermoedelijk zijn uitgebroken. Het gat is ondertussen gedicht.

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  ik word ook heel moe van

  Dierenfreaks hebben ongetwijfeld dat gat in de omheining gemaakt om zo een gevaarlijke situatie te creëren. Zodoende hun zieke gedachtes te kunnen verdedigen. Zo zitten milieuterroristen nu eenmaal in elkaar. Men heeft er zelfs mensenlevens voor over om hun hobby te kunnen blijven uitoefenen

 • no-profile-image

  Ik word moe van deze

  Jan Hertogs, dit is een reactie van u die erg kort door de bocht is. Een gat in een hekwerk kan gebeuren. Maar ik zal wel zeggen, als het om veiligheid van mensen gaat, afschieten die beesten.
  De veiligheid van mensen gaat boven alles. Mensen moeten goed voor dieren zijn, maar ook realistisch.

 • no-profile-image

  Jan Hertogs

  Jagers hebben ongetwijfeld zelf dat gat in de omheinig gemaakt om zo een gevaarlijke situatie te creeeren. Zodoende hun schietzieke gedachtes te kunnen verdedigen. Zo zitten jagers nu eenmaal in elkaar. Men heeft er zelfs mensenlevens voor over om hun hobby te kunnen blijven uiitoefenen. Als er geschoten moet worden op zwijnen, dan alleen door officieel aangestelde ambtenaren, ipv jagers die willen knallen omdat ze zoveel jachtpacht moeten betalen en hiervoor schietgenot willen terughebben.

 • no-profile-image

  jac

  tja wat moet je nou met zo'n figuren als dhr Hertogs?? U heeft kennelijk nog nooit een jger gezien of gesproken, als er mensen zijn die verstand van natuur hebben zijn het wel de jagers, enkele rijke stinkers daargelaten. Jagen is veel meer dan afschieten, maar dit is verknipte mensen niet duidelijk te maken blijkbaar. Ik ben blij dat er nog jagers zijn en ik hoop dat er nog vele jongeren mee beginnen anders zitten we over enkele jaren zonder en dit zou pas echt een ramp zijn!
  Hertogs als ik u was zou ik snel een afspraak met een neuroloog maken er is iets ernstigs aan de hand in u hoofd.

 • no-profile-image

  zucht

  Bravo Politie, jullie hebben een dodelijk ongeval vermeden. Als het aan pvdd had gelegen..........

Laad alle reacties (1)

Of registreer je om te kunnen reageren.