Home

Achtergrond 265 x bekeken 6 reacties

PVV: Groene Hart is overbemeste illusie

Het Groene Hart en de Hoeksche Waard mogen naar hartenlust worden volgebouwd met woningen.

Dat heeft Tweede Kamerlid Barry Madlener van de PVV vandaag gezegd. "Daar is gewoon niks, geloof me'', zegt hij over de Hoeksche Waard.

Madlener voegt daaraan toe dat "het Groene Hart een groene illusie is''. De twee gebieden, die op dit moment worden gespaard als groene plekken rond de Randstad, zijn volgens de PVV'er "totaal overbemest''.
Volgens Madlener "is er meer ecologie te vinden in een villawijk''. De ex-makelaar zegt binnenkort met een fotoboek van het Groene Hart te komen om aan te tonen dat het gebied lelijk is. Het boek zal na de film van Geert Wilders over de Koran uitkomen.

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  gert

  de randstad is ook overbemest met hondepoep

 • no-profile-image

  Johan

  Heeft die man enige planologische of landbouwkundige kennis? Veel geblaat en weinig wol. Ik heb al 'n "gewone" afkeer van Wilders en z'n 8 onbekende en blijkbaar onbenullige vrinden. Maar dit is de intellectuele druppel die mijn emmer doet overlopen, waardoor ik zeker weet dat 't nooti wat wordt tussen mijn en de PVV, en dat is een gersutstellende gedachte.

 • no-profile-image

  jerry

  Een holbewoner heeft nog meer verstand van ecologie dan deze PVV-er!!!

 • no-profile-image

  van Dorst

  Barry Madlener: "Daar is gewoon niks, geloof me''. Precies! En dat is nu juist de kwaliteit

 • no-profile-image

  Robert

  Lekker doorbouwen in de randstad, nog meer files en nog meer luchtverontreiniging. Houden we in het oosten van het land lekker de ruimte. Kunnen we nog een over een leeg akkerlandschap kijken.

 • no-profile-image

  Johan

  Sorry voor de typefouten. (vrinden is wel zo geschreven als bedoeld)

Laad alle reacties (2)

Of registreer je om te kunnen reageren.