Home

Achtergrond 255 x bekeken

Nieuwe Technisch Directeur TNO Blgg AgriQ

Per 1 april 2008 zal Henk Kerkdijk in dienst treden als nieuwe technisch directeur bij TNO Blgg AgriQ BV.

Hiermee volgt hij Jan Paul Koorn op, die in februari is overgestapt naar Friesland Foods. Henk Kerkdijk heeft een ruime ervaring in het residu onderzoek in diverse matrices, onder andere groente en fruit; eerst bij TNO Voeding in Zeist en de laatste jaren als laboratorium manager van de Afdeling Toxicologie van het Nederlands Forensisch Instituut.

Kerkdijk zal zich de komende periode met name gaan bezighouden met het uitbouwen van de analytische procedures en het kwaliteitsbeheer binnen AgriQ Nederland. Daarnaast zal hij gaan zorgdragen voor de kennisuitwisseling tussen de verschillende laboratoria van de AgriQ group.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.