Home

Achtergrond 1739 x bekeken

Mechanisatiebedrijf levert 10 nieuwe trekkers

Het komt niet vaak voor dat 10 trekkers tegelijk worden verkocht. Op vrijdag 7 maart werden de laatste drie van in totaal tien nieuwe John Deere-trekkers bezorgd bij loonbedrijf Meiland Azewijn in de gemeente Montferland.
Een maand eerder werden al een 7530 en vorige week zes stuks 6830 Premium bij het loonbedrijf afgeleverd. De John Deere 7530 is als enige van alle trekkers uitgerust met een Starfire 1 gps-navigatiesysteem en trekt sinds zijn levering de systeem Baars sleepslangbemester. De zes John Deere 6830 Premium zullen hoofdzakelijk worden gebruikt voor transportwerkzaamheden.
De drie John Deere 6830 die als laatste zijn geleverd, zijn voorzien van fronthef, luxe Michelin XeoBib-banden en zijn voorbereid op het SF1 gps-navigatiesysteem. Deze drie trekkers zijn vooral ingepland voor werkzaamheden op het veld.
De tien nieuwe trekkers, die door AMS Didam zijn geleverd, vervangen oude John Deere-, Fendt- en New Holland-trekkers. Sommige trekkers hebben al meer dan 15.000 uren op de teller staan.
De drie verschillende merken trekkers zijn een erfenis van vroeger. Meiland Azewijn is namelijk jaren geleden ontstaan uit een fusie van drie loonbedrijven.

Foto

Benny Gudde

Of registreer je om te kunnen reageren.