Home

Achtergrond 180 x bekeken 3 reacties

McCartney liet vlees en vis liggen na vistrip

Poplegende Paul McCartney besloot vegetariër te worden na een vistripje een paar jaar geleden.

Dat onthulde hij vandaag in Londen bij de aftrap van een campagne tegen dierenmishandeling. "Toen ik die arme vis uit het water haalde, realiseerde ik me dat ik het beest alleen maar voor mijn eigen plezier aan het doden was'', aldus de ex-Beatle. "Terwijl die vis naar adem hapte, bedacht ik dat zijn leven voor hem net zo belangrijk is als mijn leven voor mij.''

De zanger figureert in een reclamecampagne van de organisatie People for the Ethical Treatment of Animals met de woorden 'Ik ben Paul McCartney. En ik ben een vegetariër'. Hij draagt in de campagne een T-shirt met de afbeelding van een koe en daarop gedrukt de woorden 'Eat No'.

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  ,.

  SUKKEL

 • no-profile-image

  Gert

  Dat krijg je als je veel geld heb en niks beters te doen heb!!

 • no-profile-image

  koetje

  zeer belangrijk nieuws om te weten

Of registreer je om te kunnen reageren.