Home

Achtergrond 159 x bekeken

'Kleine bedrijven meer betrekken bij belangenbehartiging'

De groothandelsvereniging VGB, de bloemistenvereniging VBW en Tuinbranche Nederland gaan de belangenbehartiging van de handel op veiling Bleiswijk anders aanpakken.

Doel is om kleine bedrijven meer te betrekken bij de belangenbehartiging. Tot nu toe vertegenwoordigde de VGB de groothandel, ook op een regionale veiling als Bleiswijk waar relatief weinig groothandelsbedrijven actief zijn en en juist veel kleine bedrijven zoals bloemisten en tuincentra. Deze kleine bedrijven zijn niet of nauwelijks betrokken bij de belangenbehartiging. De VGB, de bloemistenvereniging VBW en Tuinbranche Nederland vinden echter dat alle typen bedrijven betrokken moeten worden bij de ontwikkeling van de marktplaats.

Als de verandering in de belangenbehartiging van de handel goed uitvalt, gaat er ook gekeken worden naar een andere invulling van de belangenbehartiging op andere veilingen.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.