Home

Achtergrond 158 x bekeken

Hertenkadaver op monumentje Linda McCartney

Een monumentje van ex-Beatle Paul McCartney voor zijn tien jaar geleden gestorven vrouw Linda is door onbekenden geschonden met de resten van een hert.

Dat heeft de politie in de desbetreffende regio in Groot-Brittannië laten weten. Het monumentje staat in Bampton, niet ver van de buitenplaats van de toch al zo geplaagde musicus. Dorpsbewoners zagen kop, poten en ingewanden liggen.

Tegenstanders van de recreatiejacht denken dat jagers McCartney mogelijk willen treiteren omdat hij zich recent tegen het voor de lol afslachten van kangeroes heeft uitgesproken. Linda zelf was erg tegen plezierjacht gekant. Maandag bepaalt de rechter overigens hoeveel haar weduwnaar nu moet betalen aan zijn ex Heather Mills (40).

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.