Home

Achtergrond 253 x bekeken

Boer Zoekt Vrouw-feesten uitverkocht

De traditionele Boer Zoekt Vrouw-feesten, die de KRO na afloop van elke reeks van deze kijkcijferhit organiseert, zijn uitverkocht.

De twee feesten op vrijdag en zaterdag in horecacomplex Hart van Holland in Nijkerk kan er geen single meer bij hebben, meldde de omroep gisteren.

Elk seizoen geven honderden boeren zich op voor Boer Zoekt Vrouw, in de hoop via het programma de ware liefde te vinden. De redactie kan slechts tien van hen uitzoeken voor het tv-programma. "Toch wil de KRO ook de rest van de alleenstaande boeren aan een partner helpen, vandaar dat de feesten worden gegeven'', aldus een KRO-zegsvrouw.

"En met succes, blijkt wel uit de trouw- en geboortekaartjes die we al van feestgangers hebben ontvangen'', vervolgt de woordvoerster. "Om die reden is dit seizoen zelfs gekozen voor twee feesten. Die zijn dus uitverkocht, maar de Boerenbrunch, die gepland stond voor zondag 9 maart en vooral bedoeld was voor de wat oudere singles, is eerder dit jaar wegens te weinig aanmeldingen afgelast.''

Dit jaar meldden 278 boeren zich bij Boer zoekt Vrouw in de hoop liefde te vinden via het programma. Vorig jaar waren dit 255 boeren en het eerste seizoen durfden meer dan 240 boeren het aan. De tien geselecteerde boeren van het eerste seizoen ontvingen bij elkaar 880 brieven op hun tv-oproep en vorig jaar bezorgde Yvon Jaspers er in totaal 883. Dit seizoen groeide dat aantal naar in totaal 2000 brieven.

"Dit maakt duidelijk dat veel agrariërs een partner zoeken en dat zij bovendien zelf geliefd zijn als potentiële partners. De KRO wil ontmoetingen 'faciliteren' door de organisatie van de Boer Zoekt Vrouw-feesten. De 'mannenkaarten' waren al snel weg. Inmiddels zijn ook de 'vrouwenkaarten' voor beide avonden uitverkocht. Dansen en loungen is mogelijk op de feesten. Ook geven kappers en stylistes er beautytips.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.