Home

Achtergrond 192 x bekeken

Tuinbouw Relatiedagen Rijswijk verhuist naar Gorinchem

De Tuinbouw Relatiedagen worden dit jaar voor het laatst gehouden in de Evenementenhallen in Rijswijk.

Vanaf volgend jaar verhuist de beurs naar een evenementenhal in Gorinchem. De organisatie van de beurs, van der Most Evenementenhallendivisie bv, maakte dit gisteren tijdens de eerste beursdag van de Tuinbouw Relatiedagen in Rijswijk bekend.

De reden van de verhuizing is de moeilijke bereikbaarheid van de beurs en het feit dat de evenementenhal in Gorinchem in eigen beheer is van Van der Most. De hallen in Rijswijk worden gehuurd en juni dit jaar loopt het huurcontract af. Van der Most heeft besloten niet tot koop van de hallen in Rijswijk over te gaan.

De voordelen van de evenementenhal in Gorinchem zijn goede parkeerplaatsen, een goede bereikbaarheid van de locatie en de mogelijkheid voor uitbreiding in de toekomst. Die uitbreiding komt goed uit omdat in Rijswijk nu elke vierkante meter wordt benut en er zelfs een wachtlijst is. De Tuinbouw Relatiedagen vinden in Gorinchem plaats van 17 tot en met 19 februari.

Bekijk de film over de verhuizing naar Gorinchem en reacties daarop van de bezoekers

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.