Home

Achtergrond 205 x bekeken

Telers niet blij met verhuizing van tuinbouwbeurs

Tijdens de laatste Tuinbouw Relatiedagen in Rijswijk maakte de organisatie bekend dat de beurs voortaan in Gorinhem wordt gehouden.

Tot ongenoegen van veel telers, zo blijkt uit een peiling van Groenten & Fruit. Bijna 60 procent van de stemmers op de poll van afgelopen week geeft aan Gorinchem te ver weg te vinden. Dat de beurs in Gorinchem verder kan groeien heeft voor hen geen meerwaarde.

Slechts een kleine 30 procent vindt Gorinchem wel een betere locatie en 13 procent is het om het even of de Relatiedagen in Rijswijk of Gorinchem worden gehouden.

Tijdens de beurs gaven verschillende bezoekers al aan bedenkingen te hebben bij de verhuizing, terwijl de beursorganisatie er alle vertrouwen in heeft dat de Relatiedagen ook in Gorinchem een groot succes worden

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.