Home

Achtergrond 229 x bekeken 3 reacties

Paard overlijdt na botsing op paard

Een niet alledaagse botsing op het fietspad van de Oostranddreef in Lelystad heeft vanmiddag een paard het leven gekost. Het op hol geslagen dier knalde tegen een ander paard, belandde tegen een lantaarnpaal en overleed.

Dat meldde de politie Flevoland. Twee vrouwelijke ruiters uit Lelystad maakten een ritje door de bossen bij Lelystad. Een van de dieren sloeg om onbekende reden op hol, wierp de ruiter af en ging ervandoor. De ruiter op het andere paard zette de achtervolging in. Tijdens die achtervolging knalden de twee paarden op elkaar. De ruiter, een 25-jarige vrouw uit Lelystad, kwam hierdoor ten val. Zij is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  boer bart

  marianne waar ben je nu.
  dit is toch ook dieren mis handeling of raak je dan te veel burgers.t3

 • no-profile-image

  -

  Zal de koplamp wel niet aangehad hebben

 • no-profile-image

  gert

  vorige week al een paard met koets in de sloot,ze zijn schrikkerig ,t,is zeker schrikkeljaar

Of registreer je om te kunnen reageren.