Home

Achtergrond 280 x bekeken

Nederland te koop op eBay

Tegen elk aannemelijk bod staat op veilingsite eBay Nederland te koop. Op 18 februari gaat het land naar de hoogste bieder, zo staat op de betreffende webpagina te lezen.

"De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor het aanbieden van dit object'', stelt de beschrijving van het object mogelijke bieders gerust. Aan het verzenden zijn geen kosten verboden. Hoewel de startprijs slechts 1 euro is, was er vanddag rond twee uur nog geen bod gedaan.

Eerder werd ook al België te koop aangebieden op eBay. De prijs voor het koninkrijk liep toen op tot 250 euro. PVV-parlementariër Hero Brinkman opperde recent om via zustersite Marktplaats.nl de Nederlandse Antillen van de hand te doen.

Ook zetten creatieve bezoekers regelmatig grote voetbalnamen te koop op internet. Vorige seizoen bood een fan PSV-trainer Ronald Koeman aan tegen elk aannemelijk bod: mensen die snel reageerden, kregen assistent-trainer Jan Wouters er gratis bij. Twee jaar eerder werd ook Feyenoord-trainer Ruud Gullit via de veilingsite van de hand gedaan.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.