Home

Achtergrond 165 x bekeken 2 reacties

Mobiele badkamer doet haar intrede

Na het mobiele toilet is er nu ook de mobiele douche cq badkamer die voor feestjes of verbouwingen kan worden voorgereden.

De 'badkamer op wielen' is vandaag gepresenteerd op de badkamer- en sanitairbeurs in de Jaarbeurs Utrecht, onderdeel van de VSK-vakbeurs. Het badkamerkarretje is 1.85 meter breed en 2,40 meter lang en voorzien van alle gemakken. Een propaangeiser zorgt voor de warmwatervoorziening, terwijl het toilet is uitgerust met onder meer een vermaler.

De badkamer op wielen is voor bijna 7000 euro te koop, maar vooral bedoeld voor de verhuur aan mensen waar een nieuwe badkamer wordt gerealiseerd. Zij hoeven dan niet meer bij de buren aan te bellen voor de dagelijkse, lichamelijke schoonmaakbeurt. Verschillende installateurs toonden maandag interesse in deze extra mobiele service. Zij willen die dan verhuren aan hun klanten.

Administrator

Laatste reacties

  • no-profile-image

    claudio

    gert vertel mij eens wie ze nog meer maakt.

  • no-profile-image

    gert

    bestaat al een jaar of vijf,dit zal wel een nieuwere versie zijn

Of registreer je om te kunnen reageren.