Home

Achtergrond 235 x bekeken

Kring Opheusden wil laanboombeurs continueren

De NBvB-kring Opheusden wil de laanboombeurs, die vorig jaar voor het eerst werd gehouden, vaker organiseren.

Dat zei voorzitter Frans Moree tijdens de jaarvergadering van de Kring Opheusden. In september 2007 werd een tweedaags laanboomevenement georganiseerd rond het 75-jarige jubileum van de Kring Opheusden. Het symposium over laanbomen met aansluitend demonstraties van nieuwe technieken en open huis bij diverse laanboomkwekers, trok veel belangstellenden, zowel vanuit de vakwereld als vanuit de consumenten.

Voorgesteld werd om de laanboombeurs te continueren. Voorzitter Moree pleitte ervoor het evenement eens in de vijf jaar op te zetten, zodat er genoeg nieuws te zien is.

Tijdens de jaarvergadering werd het belang van collectieve promotie onderstreept. Vanuit Opheusden zal dan ook een groep laanboomkwekers zich gezamenlijk presenteren op beurzen zoals Plantarium en Groot Groen en op de Floriade.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.