Home

Achtergrond 223 x bekeken

Koninklijke onderscheiding Wim Boon

Wim Boon, voorzitter van Holland Flowers Festival, heeft gisteren een Koninklijke onderscheiding gekregen in de vorm van Ridder in de Orde van Oranje-Nassau.

Dat gebeurde tijdens de officiële opening van het 75-jarig jubileum van het Holland Flowers Festival. Boon mocht de Koninklijke onderscheiding in ontvangst nemen van loco-burgemeester Barbara Reus-de Wit van Stede Broec. De Orde van Oranje-Nassau wordt verleend wegens bijzondere verdiensten voor de samenleving.

Al vele jaren is Wim Boon betrokken bij het Holland Flowers Festival, voorheen de Westfriese Flora. Deze tentoonstelling betekent veel voor het bloembollenvak en Westfriesland. Boon zette zich ook voor diverse andere organisatie in.

De Ambassadeur van de Volksrepubliek China, H.E. Madam Xue Hanqin verrichte dinsdag de officiële opening van het 75ste Holland Flowers Festival.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.