Home

Achtergrond 159 x bekeken 2 reacties

Defensie vliegt weer laag boven Maas en Waal

Defensie hervat vanaf 18 februari de laagvliegoefeningen met helikopters in het Maas- en Waalgebied. Daarvoor gelden wel tijdelijk extra beperkingen.

De oefeningen boven het gebied waren opgeschort sinds een Apache-helikopter op 12 december tegen een hoogspanningskabel vloog.

Staatssecretaris Jack de Vries (Defensie) heeft besloten de oefeningen te laten hervatten, zo maakte het departement donderdag bekend.

De helikopters kunnen weer laag vliegen omdat er geen aanwijzingen zijn dat er een structurele oorzaak van het ongeval is. Door het ongeval ontstond een grote stroomstoring in de Bommelerwaard.

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  gert

  de taliban zit laag bij de grond

 • no-profile-image

  rick hol

  Volgens sommige mensen bestaan er nog rustige gebieden in Nederland, dus die kunnen dan gebruikt worden als laagvlieggebied. Rustige gebieden in een overbevolkt landje???

  Nergens in nederland is het nog stil, laat staan rustig!

  Laten we die dure hobby van defensie afschaffen, die vuile oorlog tegen afghanistan valt toch niet te winnen! Laten we eerst de problemen in eigen land eens aanpakken en ons niet leiden, als een schoothondje, door die meneer Bush!

  het allerkleinste landje ter wereld, moet eens leren om niet overal vooraan te willen staan. Kijk eerst eens naar de omvang van dit erg lullige landje en gedraag je dan er naar!
  Conclusie, oprotten met die luchtvervuilende en herrie makende helicopters, laat dat maar aan onze grote buren over!

  Rick

Of registreer je om te kunnen reageren.