Home

Achtergrond 156 x bekeken 1 reactie

Deeltijdhond nieuwste gadget Amerikanen

Een Amerikaans bedrijf heeft een oplossing voor dierminnende Amerikanen met weinig tijd: een hond in deeltijd.

Voor 34 euro (50 dollar) per maand en een jaarlijkse contributie van 64 euro (100 dollar ) kunnen de parttime-eigenaren spelen met de zogeheten timesharedog en hem daarna weer inleveren bij het bedrijf FlexPetz.

De meeste dieren zijn honden die dringend op zoek waren naar een nieuw baasje, aldus het bedrijf. Om de hond te mogen lenen, moeten de nieuwe eigenaren eerst een cursus volgen, voor zichzelf welteverstaan.

Administrator

Eén reactie

  • no-profile-image

    Een èchte dierenliefhebber

    Lijkt me vreselijk voor een dier dat zich ook hecht aan z`n eigenaar. En dat ze daar dan asieldieren voor gebruiken,die vaak al veel hebben meegemaakt,begrijp ik al helemaal niet. Het egoïsme van de zogenaamde dierenliefhebber wordt commerciëel uitgebuit.
    Ik hoop niet dat dit naar Nederland over komt waaien! :-(

Of registreer je om te kunnen reageren.