Home

Achtergrond 178 x bekeken 1 reactie

Boer zoekt Vrouw op het witte doek

Het succesvolle tv-programma Boer zoekt Vrouw inspireert zelfs filmmakers.

De producenten van de Kameleon-films en De Scheepsjongens Van Bontekoe, Steven de Jong, Klaas de Jong en Jos van der Linden, willen nog dit jaar een film met de voorlopige titel Boer Roept Vrouw opnemen.

De "romantische plattelandskomedie voor het hele gezin'' moet voorjaar 2009 in de bioscoop gaan draaien, zo liet een woordvoerster vandaeten. "oor Boer zoekt Vrouw blijf ik graag thuis'', aldus Steven de Jong. "k vind het fantastisch. Zelf woon ik op een oude boerderij in Friesland tussen de koeien en de paarden en ik ben opgegroeid op een klein boerenbedrijf. Mijn eerste diploma was het melkdiploma. Het boerenleven is prachtig.''

Administrator

Eén reactie

  • no-profile-image

    Marcel

    Ik vind het een heel goed initiatief, maar ik hoop dat de makers van de film de werkelijke realiteit willen laten zien en niet zo'n karakteristiek beeld willen schetsen waarin de boer als dom ouderwets mensenvreemd ed. word afgeschilderd. Dat zou mij zeer raken. Iedere boer kan wel iemand noemen wie ze beter niet kunnen filmen, maar ik denk dat iedereen (ook niet boeren) dat in hun bedrijfstak kunnen.

    In ieder geval succes met de film.

Of registreer je om te kunnen reageren.