Home

Achtergrond 230 x bekeken

Beste Bed & Breakfast zit in Limburg

Bed & Breakfast La Belle Meuse in het Limburgse dorp Well is uitgeroepen tot beste Bed & Breakfast (B&B) van Nederland 2008.

Dat maakte de stichting Bed & Breakfast Nederland vandaag bekend op de eerste landelijke B&B Dag. Hanny Arens, voorzitter van de stichting en oprichter van bedandbreakfast.nl reikte de prijs uit aan Ron en Fanny Coppers van "het bijzondere en authentieke B&B, gelegen in een karakteristiek herenhuis aan de Limburgse Maas in natuurpark de Maasduinen".

Mystery guests bezochten in opdracht van de stichting de aangesloten Nederlandse Bed & Breakfasts en keken naar de kwaliteit op gebieden van als veiligheid, comfort en hygiëne. Ook speelde de mening van gasten een rol.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.