Home

Achtergrond 227 x bekeken 2 reacties

Beiers protest tegen boterprijs bij discounter

Boeren en boerinnen in de Duitse deelstaat Beieren protesteerden gisteren tegen de lage boter- en vruchtenyoghurtprijzen bij de Duitse discounter Netto.

De Edeka-dochter Netto verkocht de laatste weken merkboter voor 79 cent per pakje van 250 gram en vruchtenyoghurt voor 18 cent per 150 gram. Voor de Beierse boerenbond vormden deze prijzen aanleiding voor een protest bij het hoofdkantoor van Netto in Maxhütte-Haidhof.

Laatste reacties

  • no-profile-image

    gert

    toch weer stunten over de rug van boeren

  • no-profile-image

    Marcel

    Als ze kunnen stunten met zuivel of andere landbouwproducten zit er blijkbaar nog ruimte in hun marge om meer te betalen, dus is actievoeren als er gestunt word belangrijk om de prijzen omhoog te krijgen /houden

Of registreer je om te kunnen reageren.