Home

Achtergrond 161 x bekeken

Al 60.000 aanmeldingen voor Restaurant Week

Binnen een week tijd hebben meer dan 60.000 mensen zich aangemeld voor een diner in een van de restaurants die meedoen aan de actie Restaurant Week.

Dat meldde de organisatie DinnerCity.nl vandaag. In die week kunnen mensen voor 25 euro een driegangendiner nuttigen. Directeur Jeroen van den Brink is meer dan tevreden over het aantal aanmeldingen.

"Vorig jaar, toen we het evenement nog in vijf steden organiseerden, gaven in totaal 75.000 mensen zich op. Nu hebben we dat aantal al bijna in een week bereikt'', aldus Van den Brink. Ook het aantal restaurants dat nog wil meedoen met de actie is gestegen met 35.

Om te zorgen dat niet direct alle couverts vergeven zijn, komen er komende week nog eens 7000 extra couverts beschikbaar. In de eerste minuten dat de website Restaurantweek.nl vorige week online ging, waren sommige restaurants al snel volgeboekt. Aan de actie doen bijna 350 restaurants uit heel Nederland mee, ook enkele sterrenrestaurants.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.