Home

Achtergrond 157 x bekeken

Opsporingsprogramma vertoont verkeerde verdachten

Het opsporingsprogramma Opsporing Noord van de regionale zender RTV Noord heeft zaterdag beelden getoond van verkeerde verdachten.

Het programma toonde bewakingsbeelden van een bank waar een moeder en haar twee kinderen te zien waren. Zij zouden geld hebben opgenomen met een gestolen pinpas. Het drietal heeft echter niets met de diefstal te maken, zo meldt de politie vandaag.

Volgens een zegsvrouw van de politie zijn per ongeluk bewakingsbeelden van het verkeerde tijdstip vertoond. De fout kwam aan het licht toen de vrouw zelf contact opnam met de politie. De politie heeft excuses gemaakt en een bloemetje gestuurd. De twee kinderen hebben van de politie een brief mee naar school gekregen, waarin nadrukkelijk staat dat ze niets met de zaak te maken hebben.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.