Home

Achtergrond 384 x bekeken 4 reacties

Oprah Winfrey dierenbeschermer van het jaar

Talkshowdiva Oprah Winfrey is door de Amerikaanse dierenrechtenorganisatie PETA tot dierenbeschermer van het jaar benoemd.

De 54-jarige tv-ster gebruikt haar status en kijkerspubliek om minder gelukkigen te helpen, waaronder dieren, aldus de organisatie op haar website.

Oprah heeft verschillende afleveringen gemaakt, waarin ze de wrede manier waarop de dierenindustrie te werk gaat liet zien. Ook wijdde ze een aflevering aan haar overleden cockerspaniël Sophie.

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  Willem

  Oprah moet maar niet naar Nederland komen. Dan krijgt ze het etiket "terrorist"opgeplakt en de AIVD op haar dak. Dieren martelen wreed....zeg dat maar niet tegen Guusje. Dieren zijn er om geld aan te verdienen en er vragen over stellen is taboe. Alles mag met dieren, alles kan met dieren. Lang leven onze poen denkt ons kabinet. Denk je er anders over? Dan kun je maar beter niet in Nederland rondlopen, want hier zijn dieren vogelvrij...helaas zijn hier de vogels alleen "bij wijze van spreken" vogelvrij en moeten ze vaak opgehokt en op een A-4 tje hun korte ellendige leven slijten. Wat schrijf ik nu? Nu krijg ik vast het gehele korps van de politie, Guusje en de AIVD achter mij aan om mij blijvend te schaduwen. Nee, maar gauw het lidmaatschap opzeggen van een "Groene organisatie" anders ben ik verdacht... Laten we elkaar maar allemaal verklikken, laten we dieren martelen...geld Guusje, geld..dat is het enige dat voor dit kabinet telt. Versterk onze politiestaat nog maar verder. Onze moraal en onze democratie zijn failliet.

 • no-profile-image

  Rob

  uuuuu jaa wat lul je nou..
  Dierenwelzijn staat in Nederland op nr. 1!
  mar daar weet jij blijkbaar niks van

 • no-profile-image

  Boer

  Ik heb de aflevering gezien waar ze de boeren en de "dierenvrienden" op bezoek had. Beide partijen konden hun woord doen.Het kwam op mij als boer gewoon eerlijk over.PETA benoemd Oprah Winfrey tot dierenbeschermer van het jaar omdat ze er punten mee kunnen scoren meer niet.

 • no-profile-image

  gert

  ze heeft vast wel een bontjas in haar welgevulde garderobe

Of registreer je om te kunnen reageren.