Home

Achtergrond 756 x bekeken laatste update:28 dec 2012

Nico van Ruiten

Nico van Ruiten heeft een enerverend jaar achter de rug, wederom met crisis in glasgroentensector. Was kwartiermaker voor nieuw instituut TKI voor verdeling van topsectorengeld. Moet mogelijk meer bouwen om binnen de eigen organisatie taken op te vangen nu het Productschap Tuinbouw verdwijnt.

Speelde in de tweede helft van het jaar een rol in de bestrijding van de paprikasnuitkever samen met de NVWA. De sector wacht nog altijd op een tuinbouwvisie van het ministerie en een glasfonds voor het uitkopen van glas, of moderniseren van het areaal. Heeft daar via het topsectorenbeleid wel meer gewicht aan weten te hangen middels een onderzoek van het LEI.

Geboortejaar: 1958

Functies:
• Voorzitter LTO Noord Glaskracht
• Lid van stuurgroep Greenports Nederland
• Voorzitter SIGN
• Voorzitter Stichting Kas als Energiebron
• Bestuurslid sectorraad Colland
• Commissaris Stallingsbedrijf Glastuinbouw Nederland
• Voorzitter WKK-coöperatie
• Lid stuurgroep Glami

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.