Home

Achtergrond 213 x bekeken 7 reacties

NOP-richtprijs week 51/2008

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  scharrel

  Mooi , zoals de scharrel notering achterblijft. Ik hoor dat er hoge prijzen betaald worden voor de scharreleieren , zeker nu de ververs ook overgaan naar scharreleieren. Maar zoals gewoonlijk blijft de winst bij de Nederlands pakstations hangen. Petje af hoe men de zaak kan sturen , moesten wij ook eens gaan proberen.

 • no-profile-image

  uitgeknepen scharrelboer

  voor de scharrel zijn deze week prijzen betaald tussen 10.50 en de 11.50 af pakstation;de handelaars zullen een heel goed jaar hebben,zolang de pluimveehouders dit blijven ondergaan

 • no-profile-image

  boer

  Helemaal eens met de vorige 2 sprekers , maar zolang we al pluimveehouders niet kunnen samenwerken gaat dit niet veranderen. De pakstations kunnen dat blijkbaar beter en hebben meer drukmiddelen om zaken af te dwingen. Ik denk dat er een taak is weggelegd voor WAKKER EI om nu iets te doen.

 • no-profile-image

  kip

  Voerprijzen van 17 euro zijn ook niet vreemd meer, boer tel uit je winst en klaag niet.

 • no-profile-image

  Kip

  Toen de voerprijs hoger was kregen we ook geen steun van de handelaren en moesten we het zelf oplossen. Dus zulke domme opmerkingen aub achterwegen laten.

 • no-profile-image

  kooikip

  Scharrel pluimveehouders kijk is wat er met de kooi prijs is gebeurd de nop verkwanseld onze belangen nu dit is gelukt door de handel is het volgende slachtoffer de scharrel houderij let op na de feest dagen begint men te knagen aan de nop notering scharrel ben benieuwd of de nop hier ook weer in mee gaat.
  je kent het spreek woord wiens brood men eet wiens woord men spreekt

 • no-profile-image

  mg

  beste kip kipwijk als je het zo bekijkt kunnen we beter op de loonlijst van de eierhandel gaan staan.[komt er op den duur toch wel van??]
  Sinds week 47 is de zmp echt weg gedemareerd van de nop en zijn voorsprong groeit met de week.
  kom op nop zet de zmp in je roepprijs komt het mischien nog goed.

Laad alle reacties (3)

Of registreer je om te kunnen reageren.