Home

Achtergrond 164 x bekeken

'Een op de vijf ziet op tegen werken met kerst'

Ook met kerst gaat het werk in sectoren als de zorg, het openbaar vervoer, de politie en de media gewoon door.

Hoewel het onderdeel is van hun werk, ziet een op de vijf werknemers in die sectoren op tegen het werken met kerst, zo blijkt uit een enquête van de CNV.

Zij willen meer waardering van hun werkgever. Een extraatje in de vorm van geld, een kerstlunch, of een gebakje zou het werken er met die dagen leuker op maken, vindt 22 procent van de ondervraagden. Ook vinden zij het belangrijk dat de feestdagen eerlijk worden verdeeld onder collega's

In de zorg en de media voelen de meesten zich door het publiek wel gewaardeerd voor hun werk met kerst. Bij de politie en het openbaar vervoer vindt ongeveer een derde dat zij daarvoor te weinig waardering krijgen.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.