Home

Achtergrond 880 x bekeken 1 reactielaatste update:26 dec 2012

Daan van Doorn

De rol van de voormalige topman en oprichter van Vion is nog lang niet uitgespeeld. Hij zit de commissie-Van Doorn voor, die een oplossing zoekt voor de intensieve veehouderij in het dichtbevolkte Nederland, maar werpt zich ook enthousiast op de zuivel.

De rol van de voormalige topman en oprichter van Vion is nog lang niet uitgespeeld. Hij zit de commissie-Van Doorn voor, die een oplossing zoekt voor de intensieve veehouderij in het dichtbevolkte Nederland, maar werpt zich ook enthousiast op de zuivel.

Geboortejaar: 1948

Functies
• Voorzitter Commissie Van Doorn 
• Voorzitter RvC Delta energie
• Commissaris Brunel
• Commissaris A-ware

Administrator

Eén reactie

  • no-profile-image

    jan

    Als je nog niet uitgegeten bent kijk dan eens naar de Greenery de beste gezonde spullen voor een complete maaltijd, van hier en all over the world, om de hoek. Niet te vergeten ook nog eens groot in verslogistiek en opslag. Dat deze tip gratis zegt niets over de kwaliteit ervan. Succes en de beste wensen er mee, Jan Overal.

Of registreer je om te kunnen reageren.