Home

Achtergrond 195 x bekeken

Campina roept Britse zuiveldrank terug

De Britse tak van Campina heeft flessen Yazoo milkshake teruggeroepen omdat de doppen niet goed gesloten zijn.

Dat heeft de voedselveiligheidsdienst FSA laten weten in een 'recall-alarm'. Het gaat volgens de FSA om flessen van 500 gram ofwel 475 milliliter in de smaken banaan, aardbeien en chocolade met een bepaalde productiecode. Volgens Campina UK is er geen gevaar voor de volksgezondheid maar is de kwaliteit van het product mogelijk wel aangetast.

Een woordvoerster van Campina UK deelde desgevraagd mee dat de betrokken flessen afkomstig zijn uit een fabriek in Belgie en uitsluitend zijn verkocht op de Britse markt. Om hoeveel flessen het bij de terugroep-actie gaat kon zij echter niet meedelen. ''Wij weten dat het twee procent van de totale verkopen over de afgelopen maanden is, maar hoeveel dat dan precies is hebben we niet berekend.''

Of registreer je om te kunnen reageren.