Home

Achtergrond 230 x bekeken 5 reacties

Campagne moet imago platteland verbeteren

LTO Nederland komt komend voorjaar met een publiekscampagne die het imago van de agrarische sector moet gaan verbeteren.

De land- en tuinbouworganisatie vindt dat het merendeel van de Nederlanders te weinig afweet van de sector om die goed op waarde te kunnen schatten.

LTO heeft zaterdag een bericht daarover in Fruitteelt, het blad van de Nederlandse Fruittelers Organisatie (NFO), bevestigd. Volgens een woordvoerder van de organisatie moet onder meer worden gedacht aan advertenties in dagbladen, open dagen op boerderijen en zelfs een speciaal Weekend van het Platteland.

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  farmer

  @ Elsje. Welk respect? Tegenwoordig is het ver te zoeken!!

 • no-profile-image

  farmer

  Sorry @ Jansje

 • no-profile-image

  gert

  ze denken in de randstad dat ze hier nog leven in de tijd van ot en sien,maar ze hebben wel gehoord van megastallen ,daar zijn ze op tegen,in de steden hebben ze megaflats en megakantoren, dat vinden ze blijkbaar niet erg,ze zijn wel selectief

 • no-profile-image

  lol

  Respect voor de boer is bij sommige burgers ver te zoeken inderdaad. 24/7 op je koeien letten en dan uitgemaakt worden voor dierenbeul en dat je geld van dierenleed komt.

 • no-profile-image

  Jansje

  Ja, dat imago is er niet voor niets...bioindustrie, megastallen, koeien die niet meer buiten komen en alles electronisch (en super brandbaar) en steeds meer gentech.. Het is een bikkelharde industrie die op een industrieterrein thuishuurt (en eigenlijk geen bestaan hier mag hebben) omdat ze het platteland verziekt. Helaas verziekt gentech mogelijk ook onze gezondheid en die van de generaties na ons. Dat het imago kapot gaat komt hierdoor. Iedereen heeft toch respect voor de zeer hardwerkende boer en tuinder die het wel goed doet?

Laad alle reacties (1)

Of registreer je om te kunnen reageren.