Home

Achtergrond 1799 x bekeken 3 reactieslaatste update:29 dec 2012

Antoon Vermeer

Oud-voorzitter Antoon Vermeer van de ZLTO is op de achtergrond nog altijd bestuurlijk actief, maar niet meer zo intensief als voorheen. Na de ZLTO nam hij ook afscheid van Vion. Bij de Rabobank is hij nog wel een ‘zware’ commissaris.

Vermeer slaagt er keurig in om zijn opvolger Hans Huijbers bij de ZLTO en Vion niet meer voor de voeten te lopen. Ook als het spannend wordt, houdt hij zich rustig. Het tekent de bestuurder Vermeer: als het nodig intens betrokken, maar hij kent zijn plaats.

Geboortejaar: 1949

Nevenfuncties
• Vice-voorzitter Raad van Commissarissen Rabobank
• Lid van Raad van Commissarissen Eureko/Achmea
• Voorzitter Raad van Toezicht HAS Den Bosch
• Lid curatorium ZLTO-leerstoel Universiteit Tilburg

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  piet en klaas

  weet van praktijken NVAE de eigen taxateursvereniging van interpolis en stichtingrechtsbijstand die 15 jaar lang boeren en tuinders in het pak stak ,bij voorbaat kansloos in een opgezet spel.Voorzitterschap bij interpolis op kantoor.Zaken bekend waar verzekerde 3 mensen uit deze vereniging tegen zich had.Vermeer moet zich diep schamen en alle gedupeerde schadeloos stellen.Kijk op sbbs.eu en NVAE site.

 • no-profile-image

  foutje moet zijn sbbo.eu gedupeerde kunnen zich aanmelden bij sbbo.eu voor alle agrariers geldt dit .Vraagt u zich af hoe het werkt kijk goed naar de ledenlijst en als u dan de relatie legt met interpolis en stichting rechtbijstand weet u even meer

 • no-profile-image

  jan

  antoon, voor een gezonde en complete maltijd ,moet je de spullen van the greenry hebben.

Of registreer je om te kunnen reageren.