Home

Achtergrond 183 x bekeken

War Child vraagt kinderen cadeautje in te leveren

Wereldwijd krijgen 250.000 kindsoldaten dit jaar niets mee van de feestdagen.

Om hen te kunnen helpen, roept War Child de hulp in van hun Nederlandse leeftijdsgenootjes. De stichting vraagt hen een cadeautje minder te vragen voor Kerstmis of Sinterklaas. Het is de bedoeling dat het gespaarde geld dan naar de organisatie gaat.

War Child gaf maandag op de Dam in Amsterdam de aftrap van de 1-cadeautje-minder campagne. Een als hoofdpiet verklede Erik van Muiswinkel streepte op een grote verlanglijst een cadeautje door. Dat gebeurde onder toeziend oog van War Child-ambassadeur Marco Borsato. De komende weken vraagt de stichting aandacht voor de actie met posters, spotjes op de radio en advertenties in bladen.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.