Home

Achtergrond 186 x bekeken

Thailand vraagt band uitzending Joran op

De Thaise justitie wil een band met de uitzending van Peter R. de Vries van zondag, waarop te zien is dat Joran van der Sloot voornemens is Thaise vrouwen naar Nederland te sturen voor exploitatie in de seksindustrie.

De Thaise ambassade in Nederland heeft misdaadjournalist De Vries daarover benaderd. "Men wil de uitzending laten vertalen, zodat justitie in Thailand er vanuit strafrechtelijk oogpunt naar kan kijken'', aldus De Vries maandag.

"Ze hebben mij gezegd dat ze in actie zullen komen, omdat ze de aanpak van vrouwenhandel erg belangrijk vinden.'' De Thaise ambassade was maandag niet bereikbaar voor commentaar. Het Openbaar Ministerie in Nederland liet maandag weten vooralsnog geen stappen tegen Van der Sloot te ondernemen.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.