Home

Achtergrond 192 x bekeken

Straatrovers dreigen peuter te ontvoeren

Twee mannen hebben gisteren in Den Haag gedreigd een 2-jarige kind te ontvoeren als de moeder van de peuter haar pincode niet zou afgeven.

Dat gebeurde tijdens een straatroof op klaarlichte dag. Nadat de twee mannen de pincode hadden gekregen gooiden ze de kinderwagen omver waardoor het kindje op straat viel. Dat maakte de politie vandaag bekend.

De 21-jarige Haagse liep 's middags vanuit de Venestraat winkelgebied De Haagse Bluf in. Op dat moment werd zij belaagd door twee mannen die haar portemonnee wilden hebben. Ze weigerde aanvankelijk, waarop een van de twee overvallers een mes op haar keel zette en zij alsnog de portemonnee gaf. Daarna eiste het duo haar pincode met de dreiging haar dochtertje te ontvoeren. Ze noemde de code.

De mannen gingen er vandoor maar niet nadat ze eerst de kinderwagen hadden omgeduwd. De politie spreekt van een "weerzinwekkende straatroof''. Ze beschikt wel over een duidelijk signalement.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.