Home

Achtergrond 310 x bekeken 8 reacties

Politie schiet ontsnapte stier dood op A7

De politie heeft donderdagochtend op de snelweg A7 in de buurt van het Groningse Leek een stier doodgeschoten.

Het beest wist even daarvoor te ontsnappen uit een slachterij in het nabijgelegen Tolbert, zo meldde de politie donderdag.

De politie zette de weg af om de stier te vangen. Toen het beest naar de andere rijbaan dreigde te rennen, besloot de politie het dier aan te rijden. Omdat de stier vervolgens weer wist op te krabbelen, zagen de agenten geen andere mogelijkheid dan hun pistool te pakken. ”De stier zou toch al geslacht worden”, nuanceert een woordvoerster.

Administrator

Laatste reacties

 • no-profile-image

  peiter

  Wat een lomperd jo die politie je weet toch dat je een stier niet kan aanrijden een stier is een heel taai beest en je sloopt je auto. echt super dom (ik hoop dat ze dit lezen)

 • no-profile-image

  live style

 • no-profile-image

  boer

  wat een onnodig leed eerst de stier aan te rijden, wat hadden ze dan gedacht dat een dier met pijn en nog meer stress zich wel laat vangen? Dit vind ik dierenmishandeling. Als je toch weet dat hij geslacht zou worden én het lukt niet om hem te vangen én hij vormt een echt gevaar schiet hem dan in een keer af.

 • no-profile-image

  Hajo

  wordt tijd dat ik wat loslopende agenten tegen kom.Ik heb wel geen wapen maar wel een auto en die lui staan toch op punt om in een relletje betrokken te raken...Bahhhhh

 • no-profile-image

  kenner luik Belgie

  Verdomd die Nederlander had toch nog gelijk dat de belg een vliegend stierras had ontdekt die binnenkort over de n A2 zou scheuren maar verdomd hij nam den A7 , Waarschijnlijk was marianne (terug van aapsafarie in honolulu) in de buurt van den A2
  Lang leve dit nieuwe stierras

 • no-profile-image

  Derk

  Belachelijk dat een stier moet worden aangereden om het te stoppen. Daarvoor heb je toch ook het pistool? Als er echt gevaar dreigt shiet je een dier dood en laat je niet je comboydriften de losse teugel met een politieauto. Dat is ook dierenmishandeling. Of zijn de stoere agenten bang voor een stiertje?

 • no-profile-image

  koetje

  Dit worden vast kamervragen wegens het moedwillig beschadigen van staatseigendom,deze agenten hadden net de Dukes of Hazzard gezien.

 • no-profile-image

  grapje

  hallo, moet je hem wel kunnen raken, haha.

Laad alle reacties (4)

Of registreer je om te kunnen reageren.