Home

Achtergrond 148 x bekeken

Nieuwe voorwaarden voor webwinkelen

De Consumentenbond en branchevereniging Thuiswinkel.org hebben nieuwe voorwaarden afgesproken over winkelen op internet.

Dat heeft de Consumentenbond vandaag laten weten. Thuiswinkel.org is een bracnchevereniging waarbij 930 bedrijven zijn aangesloten die producten en/of diensten verkopen aan consumenten via internet, catalogus en de post.

Door de nieuwe voorwaarden hebben consumenten die iets kopen bij een van de aangesloten bedrijven vanaf 1 januari recht op minimaal veertien dagen bedenktijd, zijn ze niet langer verplicht meer dan 50 procent aan te betalen en krijgen ze meer duidelijkheid over prijs en bedenktijd. De Consumentenbond is tevreden met de nieuwe voorwaarden voor online aankopen en thuiswinkelen.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.