Home

Achtergrond 143 x bekeken

Moberg weg bij Arabische werkgever

Anders Moberg, de voormalige topman van supermarktconcern Ahold, is vertrokken bij de Majid Al Futtaim Group.

Dit blijkt uit een verklaring op de website van het vastgoedbedrijf uit Dubai. ”Het bestuur van Majid Al Futtaim Group kondigt Anders Moberg’s beslissing om zijn ontslag in te dienen als bestuursvoorzitter aan. Het bestuur respecteert en accepteert zijn beslissing”, schreef het bedrijf. Het bestuur gaf geen reden voor het vertrek van Moberg, maar dankte hem wel voor zijn inspanningen.

Moberg diende vier jaar als bestuursvoorzitter van Ahold. Hij trad in 2003 aan nadat het bedrijf door het boekhoudschandaal in grote problemen was gekomen en voerde een omvangrijke reorganisatie door. In 2007 verruilde hij Ahold voor Majid Al Futtaim.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.