Home

Achtergrond 346 x bekeken 3 reacties

Melk tegen melkallergie

Hoe kom je over je melkallergie heen? Precies. Door melk te drinken.

Dit blijkt uit een onderzoek van het Amerikaanse John Hopkins kinderziekenhuis, in samenwerking met de Duke Universiteit. Dit meldt Spitsnieuws.nl.

De resultaten zijn veelbelovend, zo zeggen de onderzoekers. Zelfs als je het lage aantal deelnemers, 19, in ogenschouw neemt. Een groep kinderen met melkallergie kreeg melkpoeder, en een andere groep kreeg placebo's.

"Uit onze resultaten blijkt dat de therapie ervoor zorgt dat het immuunsysteem de allergenen beter kan tolereren of zelfs volledig kan negeren", aldus de hoofdonderzoeker.

Administrator

Laatste reacties

 • Boertje-M-sob Henak

  Hoe kom je over een melkallergie heen? Precies, door gewoon geen melk te drinken.
  Melk is ongezond.Melk de witte sloper.Melk is heel erg ongezond.
  Een mens hoort absoluut geen koemelk te drinken dat snapt iedereen,gewoon logisch nadenken.Is geen raketkunde,moeten boeren ook kunnen begrijpen.Dit is het smerigste bericht sinds weken.Van melk krijg je erg veel enge ziektes,allergieën,je aderen slibben dicht,gewone plus extra groeihormonen,en je krijgt broze botten.Asjeblieft mensen trap niet in deze shit. Hier moet Monsanto achter zitten.Educate yourself boeren!!Melk is erg vies en ongezond en onnatuurlijk.Denk zelf even na,waarom zou een mens KOE- MELK drinken? Dagelijks lezen wij weer verschrikkelijke berichten afkomstig van Monsanto/IG Auschwitz/Fonterra,dit bericht is er één van.Eet gewoon rauwe noten voor je calcium.Melk maakt botten broos,kijk maar naar onze oudjes,hebben ALLEMAAL veel melk gedronken,daarom breken de heupen. WORDT WAKKER BOEREN. Stop Monsanto stop de NWO,Eis de resonantietherapie van Royal Rife,cannabis geneest kanker,stop de war on drugs,lees over de cannabisconspiracy,lees over blue beam,Stop de Genocide.Educate yourself ,herstel de republiek.Stop de EU.Stop de Codex Alimentarius van Fritz ter Meer.

 • Boertje-M-sob Henak

  hihi leuk ''onderzoek'' trouwens,met 19 deelnemers.Meer konden ze niet vinden????

 • Boertje-M-sob Henak

  omg dit was nog van 2008 ,niets over gehoord in de media,hopelijk is het idote idee van de baan of gewoon onwaar gebleken.(voor mij persoonlijk maakt het niet uit hoor,ik gebruik al 29 jaar geen zuivel meer.Ik waarschuw enkel uit liefde voor de natuur en ook een beetje voor uw gezondheid,ook al vind ik een reductie van 90% van de mensheid een goed plan,het zou mijnsinziens mensvriendelijker kunnen dan de huidige genocide,bijv. door een wereldwijd 2 kind beleid in te voeren.

Of registreer je om te kunnen reageren.