Home

Achtergrond 161 x bekeken

Economie topprioriteit voor Obama

Barack Obama heeft gisteren in een interview met CNN gezegd dat de economie en energieonafhankelijkheid voor hem de topprioriteiten zijn als hij de nieuwe president wordt.

"Doorgaan met het stabiliseren van de financiële sector kan bovenaan staan. We weten nog niet wat er gebeurt in januari'', aldus Obama. Op nummer twee staat energieonafhankelijkheid, "omdat dat ook draait om nationale veiligheid en het creëren van banen''. Op drie, vier en vijf stonden respectievelijk hervorming van de gezondheidszorg, belastingvermindering voor de middenklasse en hervorming van het onderwijs.

Verderop in het interview wees Obama erop dat zijn rivaal John McCain niet weet hoe hij terroristenleider Obama bin Laden moet vangen. Hijzelf daarentegen zei wel zijn aandacht te zullen richten op Bin Laden en al-Qaeda.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.