Home

Achtergrond 153 x bekeken

Westland en Oostland favoriet voor nieuwbouw

Glastuinbouwgebieden Westland en Oostland zijn het populairst om een nieuw groot bedrijf neer te zetten.

Dat blijkt uit de poll van het Weekblad Groenten & Fruit van afgelopen week. Aan de bezoekers van de website werd de vraag voorgelegd waar ze als glastuinder het liefst een nieuw groot bedrijf zouden neerzetten.

16,1 procent van de stemmers gaf hierop als antwoord Westland/Oostland. Ook hoog scoren Noordwest-Friesland (13,8 procent), Agriport A7 (13 procent) en Dinteloord/Steenbergen (12,3 procent). Terneuzen (4,6 procent) en Bergerden (0,7 procent) kunnen bij de deelnemers aan de poll op weinig belangstelling rekenen.

Stem ook op de poll van deze week

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.