Home

Achtergrond 158 x bekeken

Week 44: slachtkippenprijs omhoog

Het is een vrolijk gezicht: overal plusjes bij de slachtkippenprijzen. De NOP en Deinze zijn het vrolijkst met +2 cent, Pluimveebeurs Barneveld laat het bij +1 cent. Vorig jaar was dit de week waarin er voor het eerst wat haperde in de langdurige stijgingen van de slachtkippennoteringen, maar het niveau lag toen toch flink hoger. Ligt dit jaar nog een inhaalslag in het verschiet?

Vleeskuikenmoederdieren

De vleeskuikenmoederdieren kregen er deze week over de hele linie (NOP, Pluimveebeurs Barneveld en Deinze) een cent bij. Mooi toch? Jazeker, maar niet als je kijkt naar vorig jaar in week 44. Toen waren de stijgingen 2, 3 en zelfs 4 cent. Het niveau van de noteringen ligt nu dus nog altijd veel lager dan vorig jaar.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.