Home

Achtergrond 336 x bekeken

Tweede verdachte aangehouden in zaak-Marlies

De politie op Bonaire heeft gisteren een tweede verdachte aangehouden in de zaak rond de ontvoering van de Nederlandse apothekersassistente Marlies van der Kouwe.

Het gaat om de 19-jarige man S.I.F.M.. De politie heeft dat gistermiddag (lokale tijd) laten weten. Van der Kouwe wordt sinds bijna drie weken vermist. Sinds twee weken houdt de politie de 24-jarige Ryan P. vast als verdachte. Direct na de arrestatie van de tweede verdachte is een woning doorzocht en is op diverse plaatsen met speurhonden gezocht.

Van der Kouwe verdween in de nacht van zaterdag 20 september. Vijf dagen later pakte de politie de 24-jarige Ryan P. op als verdachte. Van der Kouwe reed 's nachts op Bonaire op een fiets en zou op een scooter zijn meegenomen. Sindsdien ontbreekt elk spoor van de vrouw.

De politie van Bonaire heeft posters over het hele eiland opgehangen en flyers verspreid om de mensen op te roepen tips door te geven over de verdwijningszaak. Mensen kunnen ook anoniem bellen.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.