Home

Achtergrond 166 x bekeken

Student stikt in broodje ei tijdens eetwedstrijd

Een jongeman in Taiwan die aan een eetwedstrijd meedeed, is gestikt in een broodje ei.

Na zijn dood zijn talrijke eetwedstrijden afgelast, berichtte de Taiwanese krant United Daily News vandaag.

Terwijl de student broodjes in zijn mond propte, moest hij ineens overgeven. Daarop rende hij naar het toilet, maar stortte plotseling ineen en raakte zijn bewustzijn kwijt. Hoeveel de student had gegeten, is niet bekend.

In Taiwan organiseren onder meer lokale restaurantketens dikwijls eetwedstrijden om reclame te maken voor hun etenswaar. Reglementen omtrent deelname zijn er nauwelijks, zodat zelfs basisschoolkinderen meedoen. Dit leidt tot grote ergernis van gezondheids- en opvoedingsinstanties.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.