Home

Achtergrond 123 x bekeken

Spoeddebat over A4 Midden-Delfland

De Tweede Kamer houdt deze week een spoeddebat over de aanleg van de A4 Midden-Delfland.

De oppositiepartijen PVV en VVD vroegen het debat dinsdag aan naar aanleiding van de volgens hen onhandige uitspraken die de afgelopen dagen zijn gedaan over de kwestie.

De ChristenUnie stelde dit weekeinde dat verkeersminister Camiel Eurlings serieus moet kijken naar een tunnel, omdat deze variant volgens de coalitiepartij geen eerlijke beoordeling heeft gekregen. Eurlings voelt daar niets voor. Hij liet weten dat een tunnel de overheid 150 tot 500 miljoen euro extra kost in vergelijking met de varianten die nu op tafel liggen. Ook leidt een tunnel volgens hem tot minstens twee jaar vertraging. Wanneer het spoeddebat precies plaatsvindt, is nog niet bekend.

Administrator

Of registreer je om te kunnen reageren.