Home

Achtergrond 267 x bekeken

Mengele stapt met Agrobull in boerensegment

De Duitse opraapwagenfabrikant Mengele introduceert een luxe boerenopraapwagen; de Agrobull 3000.

De Agrobull is met zijn rotorinvoer een luxe alternatief voor de eenvoudige Garant-wagen van Mengele. De Agrobull heeft dezelfde bouwwijze als zijn grote broer Rotorbull. De wagen heeft een DIN-inhoud van 26 kuub. Het op bladveren geveerde onderstel kan een snelheid van 40 kilometer per uur aan.

De Agrobull heeft geen laadautomaat zoals de Rotorbull. Ook is er geen eigen hydraulisch systeem, maar betrekt de wagen olie van de trekker. Optie zijn drie mechanisch aangedreven loswalsen achterin de bak. Standaard liggen er 505/50R17 banden onder de wagen. Er zijn ook 20 en 22 inch banden te monteren. De 1,80 meter brede pickup heeft geen gestuurde tanden. De invoer heeft 31 messen voor een snijlengte van 45 millimeter.

Foto

Of registreer je om te kunnen reageren.