Home

Achtergrond 150 x bekeken 1 reactie

Man vervoert vermoorde schapen in kofferbak

De politie heeft in de nacht van maandag op dinsdag in Doetinchem een gruwelijke vondst gedaan in een kofferbak van een auto.

Daarin lagen twee dode schapen en een zwaargewond dier. De 44-jarige automobilist uit Doetinchem had de dieren met een mes toegetakeld. Dat maakte de politie vandaag bekend. De schapen waren afkomstig van een kinderboerderij bij een zorginstelling in Warnsveld.

De politie ontving 's nachts een melding van een verdachte auto op het terrein van de zorginstelling. In Doetinchem hield de politie de auto staande. Het nog levende dier was zo ernstig gewond dat de politie het uit zijn lijden moest verlossen. De politie heeft proces-verbaal tegen de man opgemaakt.

Administrator

Eén reactie

  • no-profile-image

    Martijn

    Is de Rammadan alweer begonnen ?

Of registreer je om te kunnen reageren.